DJs & Live in motion

Big sound, great music and djs

DJs in motion

Värmlands största DJ-förmedling med tillhörande utrustning (läs mer om vår teknik under uthyrning) som levererar musik till allt från lilla eventet till de stora festivalerna. Med över 30 års erfarenhet så vet vi vad som behövs efter just era önskemål.

Vi levererar underhållning både för en kväll och även helhetsupplägg för månads eller årsbasis.

Live in motion

Vi erbjuder högklassiga liveakter i form av trubadurer, pianister samt band och artister. Både mingel-trubadurer med piano eller gitarr party-trubadurer, både solo och duo. Coverband, tributeband, kända band och artister samt dansband. Mannen som driver allt inom livemusik hos oss är Fredrik ”Frippe” Myrer som har över 20 års erfarenhet som både trubadur, nöjeskonsult och turnerande musiker.

Vi har helhetslösningar till ditt event

Vi är ett flexibelt crew och spelar det du vill ha och vi har många samarbetspartners. I vårt företag så är kunden i fokus och har alltid varit.  Efter ca 30 år i branschen så finns god erfarenhet inom det mesta och vi ger er gärna tips och råd på vägen inför ert event. 

Vi levererar det mesta inom underhållning och teknik, från stort till smått, både till privatpersoner, föreningar, restauranger samt företag och kommuner.

Vi erbjuder bland annat detta:

DJs

Trubadur

Piano

Gitarr

Saxofon

Coverband

Tributeband

Dansband

Några av våra artister