bild_djplaying

 

GUS

dj_gus
Fredrik Gustavsson (DJ Gus) är den som startade DJs in Motion och brinner för att kunden skall få en helhetsupplevelse, oavsett vad det är vi skall leverera. Gus har ”vänt plattor” sedan urminnes tider, alltid med samma energi och med en frisk blandning av allt från sköna ”gamla dängor” till de senaste hitsen. Han tar gärna fram mikrofonen för att komma publiken närmare och skapa en ännu bättre stämning.
Gus är en fantastisk PartyDJ.

ANDERS LINDGREN

dj_lindgren
Anders Lindgren (DJ Andy) är en glad och energisk kille som anser att: ”Jag har den ödmjukaste äran att få jobba med det absolut roligaste jag vet.” Andy spelar på alla fester och ”golv”, men där han verkligen blommar ut och mer eller mindre exploderar av extas är på klubbgolvet. Gå gärna in på Andys Facebook sida och läs de referenser som skrivits av nöjda gäster och arrangörer eller klicka dig in på Andys Soundcloud för att höra hans senaste mixar.
DJ Andy är en utpräglad HouseDJ med stor teknisk begåvning och ett driv utöver det vanliga i jakten på musikalisk perfektion.

MATHIAS REGAL

dj_lindgren
19-årig musikproducent och DJ. Ger alltid 100 % på dansgolvet med den senaste musiken.

STOFFE

dj_stoffe
Christoffer Hallstensson (DJ Stoffe) har varit DJ i över 20 år. Det har blivit spelningar på allt från bröllop till nattklubbar runtom i hela Sverige. Själv trivs han bäst med att spela på nattklubbar och musik av det lite ”tyngre slaget”.

ANDERS GÄRDT

dj_anders
Anders Gärdt började sin DJ-karriär i 14-årsåldern och har sedan dess varit fast i dansmusiken. Ses och hörs oftast i klubbar där han spelar house i olika former, men gör även inhopp som PartyDJ. Den obeskrivliga känslan när dansgolvet är fullt, händerna i luften och en publik som går ”bananas” till musiken är det som gör Anders lika taggad och inspirerad inför varje spelning. Musik ska höras och kännas!

CRYSTAL DEEJAY

dj_crystal
Emma Jonsson (Crystal Deejay) är ett riktigt proffs i DJ-båset. Hon spelar inte bara house, techno och sköna radiohits, utan är en stjärna även på gamla ”goa” hits. Hennes kännetecken i alla genrer är musik som ”makes you feel good”. Hon startade sin karriär på Kreta 2006 och har alltså flera års rutin av spelningar framförallt i Sverige men även i Norge. Gå gärna in på Crystal Deejays Facebook sida för det senaste nyhetsflödet eller klicka dig in på Mixcloud för att att höra hennes senaste mixar.

GÖRAN BORN

dj_born
Göran Born (DJ Born) säger: ”Helt galet! Jag får betalt för att ha kul!” Fortfarande efter 35 år som DJ är spelschemat fullt. Göran Born började jobba som DJ redan 1979. Första singeln var ”Born To Be Alive” med Patrick Hernandez och på den vägen är det… Efterhand blev det mer klubbgig och turnerande runt om i Norden och Europa. ”Nu är det roligare än någonsin, den nya musiken inspirerar mig till grymma partykvällar!”
DJ Born är en grym PartyDJ med en exceptionell ”fingertoppskänsla” i att få alla att ”ryckas med!”

KELSO

dj_kelso
Daniel Wejshult (DJ Kelso) började som DJ 2007. ”Jag köpte då ett set med två st enkla cd-spelare och en 2-kanals mixer för att testa. Jag blev biten direkt! Efter ett kort ”break” från spelandet är jag sedan 2012 en del av Djs in Motion.” Spelar framförallt club/dance, 80/90-tal och rock.

MISSTEE

dj_misstee

She gives her crowd a performance like no other- not afraid to break out of her comfort zone and breaking the barrier with her crowd. She loves to blend different genres of electronic music; the music she plays is very uplifting! Nothing is more fulfilling to her than to see the crowd dancing; in the mood that she creates.

As an artist her music is her painting; it is a reflection of her mood. Her color is her theme; trying to captivate a certain element of design that will give it its own uniqueness and style!

www.misstee.se
www.soundcloud.com/djmisstee
www.youtube.com/djmisstee1


VIKTOR

dj_viktor
”House är någonting fantastiskt!”
”Att få vara DJ är det absolut bästa som finns! Den energi och den feedback man får av ett fullt dansgolv med nöjda människor som bara allmänt går lös till musiken kan inte beskrivas med ord. Det måste upplevas!” 
När jag inte spelar så spenderar jag många timmar på att skapa mashups, bootlegs och även egen musik.

JOHAN GULLSTRÖM

dj_gull
Johan Gullström har ”lirat” på allt från ”röjarfester” till fina bröllop och klubbar sedan början av 90-talet. Han har en bred repertoar och spelar det mesta från ”gamla bortglömda låtar” till den senaste klubbmusiken. Johan är en duktig PartyDJ som verkligen gillar att ”få med sig hela golvet”.

MARCUS MATTSSON

dj_mattsson
Marcus Mattsson (DJ Marcus) har ett brett register som DJ. Han gjorde sin första spelning redan under 90-talet, och har sedan dess spelat på allt från privata fester och bröllop, till flera nattklubbar runt om i Sverige. Marcus gillar den senaste house- och klubbmusiken.